Executam containere de locuit la cheie

O locuinta modulara poate fi recunoscuta datorita aspectului deosebit, care este unul unic si practic din toate punctele de vedere. Un astfel de model este ideal pentru cei care isi doresc o casa de vacanta, temporara sau chiar permanenta. Constructia exterioara nu implica multe materiale si este mult mai avantajoasa financiar decat casele traditionale din lemn sau caramida. Contacteaza-ne si iti oferim toate detaliile!

Proiecte flexibile

Constructia unei locuinte modulare ofera sute de posibilitate de customizare. O persoana specializata din echipa noastra iti va oferi toate detaliile pe care trebuie sa le stii legate de facilitati si va determina dimensiunile potrivite pentru nevoile personale. Putem executa o gama variata de planuri ale casei, tu fiind singura persoana care alegi ceea ce ti se potriveste. De asemenea, furnizam optiuni de integrare legate de fiecare aspect. Spre exemplu, poti alege stilul ferestrelor si numarul de etaje. O alta posibilitate este utilizarea de culori de vinil sau crearea unui aspect exterior asemanator cu lemnul. Indiferent ca esti o persoana care prefera un stil modern sau nu, posibilitatile sunt nesfarsite.

Mai putin timp de asteptare

O casa obisnuita necesita o forta de munca mare si pot aparea intarzieri de la planul initial. Cu toate acestea, atunci cand alegi containere de locuit lucrurile sunt diferite. Executia acestora se realizeaza in aproximativ ⅓ din timpul obisnuit si ai posibilitatea sa te muti in doar cateva saptamani. Asadar, ai parte de un avantaj imens daca ai nevoie urgent de spatiu sau iti doresti sa nu mai astepti. Majoritatea proiectelor de acest tip pot fi finalizate chiar si in mai putin de 30 de zile si nu mai este necesar sa treci prin aceleasi batai de cap.

Locuintele sunt ecologice

Constructia de locuinte modulare nu necesita la fel de multe elemente precum se intampla in cazul unei case construite pe pamant. In schimb, sunt utilizate materiale de constructie proiectate si metalul in exces este reciclat. Prin urmare, este produsa o cantitate minima de deseuri si procesul este mai prietenos cu mediul inconjurator decat cel de la un santier clasic.

Solutii mobile

Cei care aleg sa investeasca in containere de locuit, pot oricand sa se mute intr-un alt oras. Datorita faptului ca exteriorul este realizat din mai multe parti, acesta se demonteaza cu usurinta si poate fi expediat oriunde. Nu ai nevoie decat de un camion sau de un tir si poti calatori oriunde iti doresti, precum si sa executi o relocare completa.

Intrebari frecvente

Ai nevoie de autorizatie pentru o astfel de locuinta?

Desi legislatia nu prevede necesitatea unei autorizatii pentru containere de locuit, este necesar sa discuti cu primaria din raza localitatii constructiei. Motivul pentru care s-ar putea sa ai nevoie de o autorizatie este legat de conectarea la electricitate, apa si gaze. 

Cat de rezistenta este suprafata la conditiile meteo din Romania?

Inginerea executata de profesionisti in domeniu si tehnicile noi de constructie pot creste semnificativ calitatea eficientei energetice. Majoritatea locuintelor de acest tip folosesc incadrarea 2×6, astfel incat se poate plasa usor izolatie in perete. Pe langa asta, containerele de locuit prezinta multe substante de etansare(ex:calaful) in zonele cu probleme si te poti astepta la o rezistenta superioara. Materialele externe sunt imbinate in mod special pentru a face fata cutremurelor, precum si vremii nefavorabile. In plus, otelul este tratat pentru contactul direct cu focul si impiedica raspandirea flacarilor in cazul unui incendiu. 

Containere de locuit durabile la un pret avantajos!

Compania noastra pune accent pe transparenta, astfel incat comunicam costurile totale inca de la inceput. Opteaza pentru o casa din containere la cheie si ne ocupam de toate etapele necesare finalizarii proiectului. Dupa ce iei legatura cu noi pe Whatsapp la 0724007006 , un consultant iti va oferi toate informatiile pe care trebuie sa le stii si vom concepe impreuna solutia pentru nevoile tale.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *